Dijital Kartvizit hangi alanlarda kullanılır

blog

2022-08-01 11:46:00

Temassız iletişim olanağı sağlayan NFC teknolojisi ve QR teknolojisi ile yenilikçi tasarıma sahip olan temassız kartvizit özelliğindeki bu kartvizitler çok çeşitli alanlarda kullanım imkânı buluyor. İçerisinde yer alacak bilgilerle kullanıcılarının hızlı bir şekilde bilgilerini istediği kişilerle paylaşabilmeyi sağlayan kartvizitler haydi kart sayesinde sizlerle…

Dijital kartvizit nasıl oluşturuldu?

Hem NFC hem de QR teknolojisi ile üretilen fiziksel kartvizitlerin aksine çok sayıda avantajı kısa süre içerisinde kullanıcısına ulaştıran dijital kartvizitler, temassız özelliği sayesinde herhangi bir doğrudan temas kurmaya gerek olmadan bilgilerinizi istediğiniz kişilerle paylaşmanıza imkân sağlıyor.

İçerisinde NFC teknolojisinin kullanılarak üretildiği bir çipe sahip olan bu kartvizit, iletişim bilgilerini ne zaman paylaşmak isterseniz yalnızca telefonunuzu yaklaştırmak ya da QR kodu okutmak yeterli oluyor.

Herhangi bir şekilde temas kurmanıza gerek kalmadan istediğiniz bilgilerinizin karşı tarafla paylaşmanızı sağlayan bu sistem sayesinde ne herhangi bir temas ya da endişe yaşamanıza gerek olmaz. NFC teknolojisinin bu eşsiz imkânı sayesinde ortaya çıkarılan ve geliştirilen bu temassız kartvizit sizin yeni kontaklar kurmanıza engel olmayacak. Üstelik gelişen teknolojinin takın takipçisi olmanızı da sağlayacak. 

Dijital kartvizit hangi alanlarda kullanılır?

Dijital kartvizitler, ister bireysel ister kurumsal olarak birçok alanda kullanım imkânı buluyor. Kişiler ister kişisel hayatlarında isterse de kurumsal kimliklerinde dijital kartvizit kullanarak içerisine eklediği bilgileri istediği kişilerle rahatlıkla paylaşabiliyor. Yeni tanıştığınız birine kâğıt ve kalem arayışına girmeden, zaman kaybı yaşamadan ve bilgileri eksik ya da yanlış vermiş olabilir miyim endişesi yaşamadan anında bilgilerinizi karşı taraf ile paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra iş toplantılarınızda ya da müşteri ağınızı genişletmek için yaptığınız çalışmalarda karşı tarafa kontakt bilgilerinizi eksiksiz şekilde iletme olanağı buluyor ve teknolojik gelişmeleri ne kadar yaygın bir şekilde kullandığınızı da canlı bir şekilde göstermiş olabiliyorsunuz.

Haydi kart ile size sunulan bu son teknoloji güvenilir temassız kartvizit ile siz de çevrenize fiziksel kartvizit vermek zorunda kalmadan hızlı bir şekilde güncel bilgilerinizi aktarabilirsiniz. İş çevrenizi temassız özellikli bu dijital kartvizit ile hızlı bir şekilde genişletebilirsiniz. Dijital kartvizit sahibi olmak için haydi kart ile hemen iletişime geçin.

HaydiKart
Kullanmaya Başla

Onlarca Haydi Kart seçenği arasından Haydi Kart'ını seç.
Sınırsızca paylaşmanın özgürlüğünü yaşa.

Satın Al
phone