Dijital Kartvizit Ne İşe Yarar Kimler Kullanır

blog

2022-08-01 11:46:26

Hızla dijitalleştiğimiz şu dönemde hem çağa ayak uydurabilmek hem de dijitalleşmenin kolaylıklarını hayatımıza katabilmek için bir dolu yenilik karşımıza çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de hayatımızda ciddi kolaylıklar getirecek olan dijital kartvizitler. Haydi kart sayesinde dijital kartvizit kullanarak çok sayıda avantajı kısa sürede elde eder, bilgilerinizi hızla çevrenizdeki kişilere aktarabilirsiniz.

Dijital kartvizit ne işe yarar?

Dijital dünyada akıllı teknoloji ile hazırlanmış olan temassız kartvizitler, tek bir dokunuş ile bütün bilgilerinizi zahmetsiz bir şekilde aktarmanızı sağlar. Haydi kart sayesinde tüm akıllı telefonlarda anında okutabileceğiniz akıllı kartvizitler, içerisine ekleyeceğiniz bilgileri kolayca güncelleyebilir ya da silebilirsiniz.

Dijital bir kartvizit sahibi olduğunuz zaman içerisine elektronik posta adreslerinizi, sosyal medya hesaplarınızı, adreslerinizi, internet sitelerinizi, telefon numaralarınızı ve banka bilgilerinizi ekleyebilir, profilinizi kişiselleştirebilirsiniz.

Temassız özelliği sayesinde kartvizitinizde olan bilgileri anında karşı tarafa iletebilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yüzlerce kartviziti fiziki şekilde taşımanıza gerek olmadan tek bir kartvizit ile bunu kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

NFC ve QR teknolojisi kullanılarak hazırlanmış olan temassız kartvizitler, üretim teknolojisi ile dijital özellikli bir kartvizittir. Akıllı telefonunuzun yalnızca NFC özelliğine sahip olması yeterlidir. Herhangi bir güvenlik açığına mahal vermeyecek olan bu kartlar, içeriğine ekleyeceğiniz bilgiler fiziksel kartvizitlere de ekleyebileceğiniz bilgiler olacağından herhangi bir sorun çıkartmayacaktır.

Dijital kartvizit kimler tarafından kullanır?

NFC alt yapılı olan temassız kartvizitler her geçen gün daha fazla sayıda kişi tarafından kullanılıyor. Bireysel kullanıcı ve kurumsal çok sayıda kullanıcısı olan nfc kartvizit, temassız özelliği sayesinde sosyal mesafenin aşılmadan kullanılmasına olanak sağlıyor.

İsteyen herkesin rahatlıkla kullanabileceği nfc kartvizit, tek bir sistem üzerinde güncel bilgilerinizin yer almasına olanak tanıyor. Her seferinde yeniden kartvizit bastırmanıza gerek olmadan istediğiniz zaman ve yerde bilgilerinizi profilinizden güncelleyebiliyor ve eklemeler yapabiliyorsunuz.

Sizde temassız kartvizit kullanarak teknolojinin avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Renk ve modeli seçebileceğiniz haydi kart ile logo dosyanızı iletebilir dijital kartvizitinize sahip olabilirsiniz.

Haydi kart ile kısa süre içerisinde dijital kartvizit sahibi olmak istiyorsanız hemen şimdi iletişime geçin.

HaydiKart
Kullanmaya Başla

Onlarca Haydi Kart seçenği arasından Haydi Kart'ını seç.
Sınırsızca paylaşmanın özgürlüğünü yaşa.

Satın Al
phone