Doğa Dostu, Akıllı Dijital Kartvizit

blog

2022-08-01 11:44:16

Gelişen teknoloji, doğamız için yararlı atılımlar yapmamıza hız kesmeden devam ediyor. Bunun canlı bir örneği olan fiziksel kartvizitlerin yerini almaya başlayan dijital kartvizitler, eskisi gibi yüzlerce kartvizit basılmasının önüne geçiyor. Doğa dostu, zaman kazandıran pratik ve yenilikçi temassız dijital kartvizitler ile istediğiniz bilgiler tek bir hamle ile karşı tarafa iletilebiliyor.

Akıllı kartvizit neden doğa dostu?

Son teknoloji ürünü olan akıllı kartvizitler aslında eski tip kartvizitler gibi içerisine koyduğunuz bilgilerin paylaşmak istediğiniz kişilerle anında paylaşmanızı sağlıyor. Bu cebinizden üzerinde bilgilerinizin yer aldığı bir kartvizitinizi karşı tarafa vermek gibi bir şey. Ancak eski tip fiziksel kartvizitlere göre çok sayıda avantajı var.

  • Üretiminde yer verilen NFC ve QR kod teknolojisi ile herhangi bir temas kurmadan karşı tarafa istediğiniz bilgileri eksiksiz bir şekilde aktarabiliyorsunuz.
  • Üretiminde herhangi bir kâğıt israfı olmadığı için dijital kartvizitler doğa dostu olma özelliği de taşıyor.
  • Bittikçe ya da yeni bir bilgi eklemeniz gerektiği takdirde yeniden onlarca fiziksel kartvizit bastırmanıza gerek olmuyor. Hızla uygulama üzerinden giriş yaparak bilgilerinizde değişiklikler yapabiliyorsunuz.
  • Yenilikçi tasarımı ile kendinize ait bir profili olan temassız kartvizit sahibi olabiliyorsunuz.
  • Kartvizitim nasıl olsun ya da üzerinde ne bilgiler yer alsın diye hızla düşünmenize ve telaş etmenize gerek kalmıyor. Aklınıza geldiğinde ya da bir değişiklik olduğu takdirde hemen değişikliği yapabiliyorsunuz.
  • İçerisinde bulunduğumuz dönemin sağlık koşullarını kendiniz ve sevdikleriniz için riske atmanıza gerek kalmadan bilgilerinizi iletebilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz. İster NFC özelliğinden isterseniz QR özelliğinden bilgileri istediğiniz kişi ile anında paylaşabiliyorsunuz.
  • Çağın gereksinimlerini karşıladığınızın canlı bir kanıtı olan dijital kartvizitler müşterilerinize ne kadar yenilikçi olduğunuzu göstermenin de kolay yolunu size sunuyor.

Yukarıda yer alan avantajların yanı sıra daha birçok avantajı beraberinde getirecek bu son teknoloji temassız kartvizite sahip olmak ise haydi kart ile çok kolay. Haydi kart ile yukarıda yer alan avantajlara sahip olmak için ister bireysel kullanımda olun isterseniz de kurumsal amaçla alın her şekilde dijital kartvizit sahibi olmak size çok sayıda avantajı anında getirecek.

HaydiKart
Kullanmaya Başla

Onlarca Haydi Kart seçenği arasından Haydi Kart'ını seç.
Sınırsızca paylaşmanın özgürlüğünü yaşa.

Satın Al
phone