Kartvizit için QR Kod Oluşturma

blog

2022-08-01 11:46:51

QR kod kartvizit oluşturma işlemine başlamadan önce yapmanız gereken Haydi Kartı’nızı seçip giriş bilgilerinin gelmesini beklemektir. Teslim edilen kutu içeriğinde QR kod kartvizit oluşturma işlemine başlayabilmeniz için bilgiler yer almaktadır. Öncelikle kutu içerisinde bulunan QR kodu okutarak profilinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle QR kod kartvizit oluşturma işlemlerine kolaylıkla başlamış olacaksınız.

QR Kod Kartvizit Oluşturma Ücretsiz

QR kod kartvizit oluşturma ücretsiz olarak yapabileceğiniz bir işlemdir. Öncelikle kendinize uygun haydi kartınızı seçmelisiniz ve ardından giriş bilgileriniz ile gelen QR kodu okutmalısınız. QR kod kartvizit oluşturma ücretsiz olarak profilinizi oluşturabileceğiniz anlamına gelmektedir. Bu da kartvizitinizde olmasını istediğiniz tüm kişisel, kurumsal ve sosyal bilgilerinizi girerek profilinizi oluşturabilirsiniz demektir. Böylelikle QR kod kartvizit oluşturma ücretsiz olarak işlemlerinizi tamamladığınız anlamına gelir.

Kartvizit QR Kod Oluşturma

Kartvizit QR kod oluşturma işleminiz haydi kartınızı sipariş ederken talimatınızla birlikte başlatılır. Eğer kartvizit QR kod oluşturma talimatı verdiyseniz kartınız geldiğinde kartın üstünde QR kodunuz basılı olacaktır. Bu sayede QR kod ile kartvizitinizi okutan kişi kartvizitinize kaydettiğiniz bilgileri kolayca rehberine ekleyebilecektir. Kartvizit QR kod oluşturma ile gerçekleştirdiğiniz karekod paylaşımını iptal edemezsiniz. Fakat yeni bir QR kod oluşturabilirsiniz.

Kartvizit İçin QR Kod Oluşturma

Kartvizit için QR kod oluşturma ile kartvizitinizi kolayca paylaşılabilir hale getirebilirsiniz. Paylaşacağınız bilgilerinizi girdiğinizde ömür boyu kartvizitinizin QR kodunu kullanabilirsiniz. Kısacası kartvizit için QR kod oluşturma ile kartvizitinizi ömür boyunca kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz zaman kartvizit bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Fakat şunu unutmamalısınız: Kartvizit için QR kod oluşturma sonrası paylaştığınız bilgilerinizi geri alamaz veya iptal edemezsiniz.

Ücretsiz QR Kod Kartvizit Oluşturma

Ücretsiz QR kod kartvizit oluşturma işlemi için ekstra ücret ödemeniz gerekmez. Haydi Kartı’nızı satın alırken ücretsiz QR kod kartvizit oluşturma işlemleriniz de gerçekleştirilir. Kart elinize ulaştığında ücretsiz QR kod kartvizit oluşturma işlemleriniz başarıyla oluşturulmuş demektir. Kartvizit bilgilerinizi de girdikten sonra artık istediğiniz kişilerle bilgilerinizi kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi paylaşmak istediğiniz kişinin cep telefonuyla QR kodunuzu okutması yeterli olacaktır.

HaydiKart
Kullanmaya Başla

Onlarca Haydi Kart seçenği arasından Haydi Kart'ını seç.
Sınırsızca paylaşmanın özgürlüğünü yaşa.

Satın Al
phone